نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

اعلام آتش بس ۳ روزه طالبان

اعلام آتش بس ۳ روزه طالبان گروه طالبان به مناسبت عید سعید قربان آتش‌بس ۳ روزه ای را اعلام کرد؛ دولت افغانستان نیز از آن استقبال کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۵ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 28
کد خبر: ۵۲۵۵۲

به گزارش راهبرد معاصر،  گروه طالبان امرور سه شنبه در بیانیه ای از اعلام آتش بس ۳ روزه به مناسبت فرارسیدن عید سعید قربان خبر داد و به افراد خود اعلام کرد که در این مدت هیچ نوع عملیاتی را انجام ندهند.

 

بر اساس اعلام این خبرگزاری، ارگ ریاست جمهوری افغانستان نیز از اعلام آتش بس ۳ روزه از سوی گروه طالبان استقبال کرده است.

 

صدیق صدیقی سخنگوی دولت افغانستان در تویتر خود نوشت: آتش‌بس یک گام مهم است؛ اما مردم افغانستان خواهان آتش‌بس بادوام و آغاز مذاکرات مستقیم صلح میان دولت افغانستان و گروه طالبان هستند.

 

این در حالیست که اشرف غنی رئیس‌جمهور افغانستان ساعاتی پیش در سخنانی از احتمال آغاز مذاکره صلح با طالبان تا یک هفته آینده خبر داده بود.

 

رئیس‌جمهور افغانستان در این خصوص اعلام کرد که مذاکرات صلح با طالبان ممکن است تا یک هفته دیگر و پس از پایان تبادل زندانیان انجام شود.

 

اشرف غنی در ادامه اضافه کرد: برای نشان دادن تعهد به صلح، دولت افغانستان به‌زودی آزادی ۵ هزار زندانی طالبان را تکمیل خواهد کرد. با این اقدام، ما انتظار مذاکرات مستقیم با طالبان در عرض یک هفته را داریم.

 

گفتنی است، دولت افغانستان و طالبان در آستانه آغاز برگزاری نشست بین‌الافغانی قرار دارند.

 

مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار